Bericht versturen
Created with Pixso. Thuis > nieuws >

Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen laserlasmachine?

Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen laserlasmachine?

2023-12-02

Wat zijn de voordelen van laserlassen van roestvrij staal?

 

Momenteel wordt roestvrij staal door veel industrieën begunstigd vanwege zijn corrosiebestendigheid en zijn uitstekende fysische en mechanische eigenschappen bij hoge temperaturen.Steeds meer roestvrijstalen producten komen in ons leven voorVoor het lassen van producten van roestvrij staal is de traditionele methode argonbooglassen en elektrische weerstandslassen.maar deze twee lassen methoden zijn gemakkelijk te veroorzaken vervorming en kraken van roestvrij staal producten.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen laserlasmachine?  0

 

1. roestvrij staal lasersweismachine heeft een snelle lassnelheid, een hoge diepteverhouding, een kleine lasbreedte, een kleine warmte getroffen zone en kleine vervorming;

 

2. De las is glad, mooi, niet nodig om na het lassen te behandelen of gewoon het werk te hanteren;

 

3. Het zal niet worden beïnvloed door externe factoren en kan worden gelast in de kas of onder speciale omstandigheden, laser lassen machine apparatuur is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen;

 

4. Goede lasflexibiliteit. Niet-contact lange afstands lassen kan worden uitgevoerd op de delen die moeilijk te lassen zijn met een laserstraal.Er zal geen grote hoeveelheid rook en elektrische vonken worden gegenereerd tijdens het lassen, wat veilig en energiebesparend is.

 

5.Lachte productiekosten, goede prestaties van de apparatuur, weinig storingen in het lasproces.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen laserlasmachine?  1

 

Met de brede toepassing van laserapparatuur is de prijs van laseraasmachine van roestvrij staal ook binnen het bereik dat mensen kunnen dragen.De lasersweismachine van roestvrij staal, ontwikkeld door de fabrikant van lasersweismachineapparatuur Perfect Laser, is voornamelijk bestemd voor dunwandige materialenHet wordt veel gebruikt in mobiele communicatie, elektronische originele, juwelen, hardwareproducten,nauwkeurigheidsinstrumenten, auto-onderdelen, ambachtelijke cadeautjes en andere industrieën.

 

Voor meer informatie klikt u op Perfect Laserlasersweismachine.