Bericht versturen
Created with Pixso. Thuis > nieuws >

Bedrijfnieuws ongeveer Kent u de etiketteringsoplossingen voor de pijpindustrie, de draagbare printer voor pijpen?

Kent u de etiketteringsoplossingen voor de pijpindustrie, de draagbare printer voor pijpen?

2020-07-10

In de pijpenindustrie moet de markeerapparatuur vanwege de barre omgeving van de productiewerkplaats en veel stof goede beschermingsprestaties hebben, waardoor langdurig effectief markeerwerk wordt gegarandeerd.

 

Geïmporteerde inkjetprinters van Perfect Laser Germany kunnen professionele inkjetmarkeeroplossingen bieden voor PPRPVCPE en andere pijpfabrikanten, waaronder online inkjetprinters met grote tekens, online inkjetprinters met kleine tekens, draagbare inkjetprinters en andere verschillende vereisten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kent u de etiketteringsoplossingen voor de pijpindustrie, de draagbare printer voor pijpen?  0

 

Met betrekking tot sommige kleine diameters is het noodzakelijk om de overeenkomstige industriestandaarden, modellen, batches, specificaties, etc. in het productieproces te voltooien.Er kunnen grote inkjetprinters worden gebruikt.Het compacte formaat is eenvoudig te installeren op elke positie in de productielijn en heeft een goede afdichting.Het kan de invloed van temperatuur en vochtigheid en stof in de productieomgeving op het natuurlijke leven van de machine aanzienlijk verminderen en een stevige en duidelijke identificatie-inhoud spuiten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Kent u de etiketteringsoplossingen voor de pijpindustrie, de draagbare printer voor pijpen?  1

 

Na jaren van ontwikkeling is de Perfect Laser handheld inkjetprinter volledig ontwikkeld in technologie, die multifunctioneel gebruik van één machine kan realiseren en parameters in verschillende buisdiameters en materialen kan aanpassen voor flexibele en gemakkelijke informatie-identificatie.

 

Vergeleken met andere draagbare inkjetprinters op de markt, is de draagbare inkjetprinter van Perfect Laser intelligenter in functie en gebruiksvriendelijker.Het is erg handig om de inktcartridges te vervangen en het is verbeterd op de hardware.

 

Tijdens de productie en verwerking van buizen worden PPR-, PVC-, PE-, aluminium-kunststof- en andere buizen behandeld.Het kleurverschil is erg groot en heeft verschillende inkten nodig om te markeren.Perfect Laser inkjet printer heeft verschillende kleuren zoals zwart, wit, rood, blauw en geel.Inkt zorgt voor een hoog contrast op buizen van verschillende kleuroppervlakken en heeft een hoge hechting om inktverschuivingen of onleesbaar schrijven te voorkomen.

 

Perfecte laser-inkjetprinter maakt gebruik van dot matrix-afdrukken, die het oppervlaktemateriaal van de buis niet beschadigt en milieuvriendelijker is.Het kan een duidelijk, mooi en duurzaam logo vormen op het oppervlak van de buis, wat de kwaliteit van de buis kan verhogen en het merkimago kan versterken.

 

Meer informatie, klikhttps://www.perfectlaser.net/inkjet-printer/portable-inkjet-printer.html